Nordlift laatua nyt myös ruuvinostimena

Nordlift ominaisuudet ja edut

  • Pilareiden kapasiteetti TR 8–40 t. Nostimen pilarimäärä max 28 kpl
  • Yksi nostin soveltuu kaikenlaiselle kiskokalustolle: eri ikäisille ja eri valmistajien vetureille, vaunuille ja kokonaisille junille

Nopeammat työsuoritukset

Nordlift Touch™ -ohjauksella asetat nostimien nostopäät helposti ja tarkasti valmistajan suosittelemaan nostopisteeseen jokaisessa pilarissa olevista painikkeista tai pilarikohtaisesta kaukosäätimestä.

Pilarit lähettävät kuormituksesta ja korkeudesta tiedon keskusyksikölle. Tieto kuitataan keskusyksiköltä noston ns. nollatasoksi. Noston aikana näet keskusyksiköltä mm. pilarien nostokorkeudet suhteessa nollatasoon, vikadiagnoosit häiriötilanteessa sekä asiakaskohtaisesti räätälöitävää informaatiota.

Enemmän työtilaa, helppo siirtää

Nostimien siirto ja varastointi on helppoa kompaktin rakenteen ansiosta. Työskentelyyn jää enemmän tilaa. Pilareita siirretään kiskoilla tai betonilattialla, joko käsin tai sähkömoottorilla.

Jokaisessa pilarissa on itsenäinen voimayksikkö. Pilarit kytketään toisiinsa välikaapeleilla, jotka sisältävät ohjausdatan ja sähkömoottoreiden syöttövirran. Välikaapeleita ei tarvitse vetää nostettavan kohteen alta, joten tila säilyy vapaana.

Yksi nostin koko kalustolle

Nordlift-junanostimet varustetaan sähköisesti tai käsin säädettävillä nostopäillä tai kohdekohtaisilla nostokohtiin suunnitelluilla adaptereilla. Tämän ansiosta yksi ja sama nostin sopii kokonaisille kauko- ja metrojunille, ratatyökoneille, vetureille ja niin edelleen – riippumatta kaluston valmistajasta, mallista tai iästä.

Turvallinen kaikissa tilanteissa

Nordlift Level™ -automatiikka valvoo pilarikohtaisesti noston etenemistä ja korjaa mahdolliset pilarien väliset nostokorkeuksien erot +/- 4 mm toleranssilla.

Johtavien yritysten luottamuksen arvoinen

Nordliftin osaamista hyödyntävät jo mm. Alstom, ABB, Bombardier, Stadler, Valmet Automotive, VR-yhtymä ja Wärtsilä. Tuotteiden laatu täyttää EU-standardit ja nostimissa käytetään vain eurooppalaisia laatukomponentteja. Suunnittelu, tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat Sodankylässä, Suomen Lapissa – vuodesta 1978.

 

TEKNISET TIEDOT

TR 8–40

Toimintaperiaate

Sähkömekaaninen

Nostokapasiteetti

8–40 t/pilari

Nostoliike

1700 mm (räätälöitävissä)

Nostonopeus

250–300 mm/min

Moottori

2,2 kW/pilari

Nostopään min korkeus

240 mm

Nostopään max korkeus

3250 mm

Sallittu poikkeama pilarien välillä

+ / – 4 mm

Pilarin siirto

Käsin tai moottorilla

Suojausluokka

IP 55

Nostohaarukka

Säädettävä tai kiinteä + adapterit

Pilareita/nostin

4–28