Ajosiltanostimet katsastuskäyttöön

Sähköhydrauliset ajosiltanostimet

Nordlift UC on markkinoiden ainoa pilariton ajosiltanostin…

  • jonka ajosillan alta voit kävellä myös työkaluvaunun kanssa
  • joka on kestotestattu 25 vuoden käyttöä vastaavalla testillä
  • joka on suunniteltu juuri katsastajien toiveiden mukaan

Nopeuttaa ja helpottaa työsuorituksia

Nordlift Pilot™ -ohjauksella ajosiltanostinta hallitaan kahdella napilla. Nostin lukittuu automaattisesti. Nostoaika mallista riippuen vain 12–30 sekuntia. Matalalle nostimelle on erittäin helppo ajaa, myös pinta-asennettuna.

Ainoa ajosiltanostin, jonka alle pääset myös sivulta

Suunnikasrakenteen ansiosta Nordlift UC -nostinten ajosillan ali pääsee kulkemaan jopa työkaluvaunun tai öljynvaihtolaitteiston kanssa – toisin kuin saksinostinten kohdalla. Tämä ominaisuus helpottaa ja nopeuttaa erityisesti katsastajien ja mekaanikkojen työtä.

Kestotestattu 25 vuoden rasituksella, lähes huoltovapaa

Sähköhydraulisten Nordlift UC -nostinten kuluminen on mekaanisiin nostimiin verrattuna erittäin vähäistä. Ainoa varaosa jonka tarvitset on halpa tiivisterengas.

UC-4000 ajosiltanostin on kestotestattu 25 vuoden rasitusta vastaavalla 50 000 nostolla, keskimäärin 2500 kg painoa käyttäen. Nostin oli testin jälkeen täydessä käyttökunnossa.

UC 4000 K – ainoa katsastajille suunniteltu nostin

UC 4000 K on suunniteltu yhdessä suomalaisten katsastusasemien kanssa, ja varusteltu valmiiksi katsastajan työtä varten. Nostimissa on Nordliftin kehittämä tehokas välystesteri integroituna. Nostoaika on 12 tai 20 sekuntia. Nostinten ajosilloissa on reilusti pituutta ja saatavilla on myös peräkärryn ja ajoneuvon yhtä aikaa nostava UC TANDEM.

Turvallinen kaikissa tilanteissa

Nordlift Triple Safety System™ on kolminkertainen, jatkuva ja automaattinen turvalukitusjärjestelmä. UC -ajosiltanostimissa on kahdennettu hydrauliikka, mekaaninen välipalkki ja lukkoventtiilit molemmissa sylintereissä. Molemmat sylinterit jaksavat yksin pitää kuorman turvallisesti ylhäällä kaikissa tilanteissa. Hydrauliikkaletkut on suojattu kourulla tai upotettu lattiaan.

Nordlift Level™ -automatiikka valvoo ajosiltoja ja pysäyttää nostimen jos se havaitsee poikkeaman. Auto pysyy vaakatasossa.

Alle 70 db äänentaso – ei melualtistusta. Koneiston voi myös sijoittaa eri tilaan jolloin nostamisesta saadaan lähes äänetöntä.

Helppo asentaa, myös olemassa olevaan upotustilaan

UC-ajosiltanostinten minimikorkeus on 180–190 mm, joten nostin voidaan asentaa myös pintaan ja sen päälle on silti helppo ajaa. Nostin voidaan toimittaa myös olemassa olevaan upotukseen sopivilla mitoilla, jolloin asennuspaikan muutostöiltä vältytään.

UC 4000 toimitetaan neljänä osana, joista raskain painaa vain 650 kg. Ammattilainen asentaa nostimen viidessä tunnissa.

Nordlift katsastusnostimet uc sarja 62

Nordlift katsastusnostimet uc4000 mittapiirros 63

 

TEKNISET TIEDOT

UC 4000 K

Käyttökohde

Katsastus

Nostokapasiteetti

4000 kg

Nostokorkeus

1850 mm

Nostoaika

22/12 s

Ajosiltojen korkeus

180 mm

Ajosiltojen pituus

4715 mm

Ajosiltojen leveys

650 mm

Kokonaispituus

5900 mm

Kokonaisleveys

2235 mm

Suojausluokka

IP 55

Moottori

3,0 kW

Käyttöjännite

3 x 400 V

Integroitu välystesteri

Kyllä

Kevennysnostin lisävarusteena

Kyllä

Pitkät takaliukulevyt ja
integoridut täytelevyt

Tandem-versio saatavissa

4000 + 4000 kg

 

LISÄVARUSTEET

Kevennysnostin
Paineilmahydraulinen kevennysnostin mahdollistaa hyvin matalien ajoneuvojen kanssa työskentelyn. Nostokyky 2600 kg, paino vain 90 kg, minimikorkeus 158 mm, nostoliike 292 mm, nostopään leveys 800–1600 mm.

Välystesteri
Toimintavarma ja tehokas testeri asennetaan vain nostimen toiseen ajosiltaan. Käyttölampun painikkeilla annetaan testerin kautta ajoneuvolle sivuttais- ja vääntöliikkeet, joilla välykset saadaan näkyviin – myös taka-akselistosta. Käyttölampussa vakiona 7 m kierrejohto.

Turboversiot
Nopeammin nostava turboversio (UC 4000 12 s) kahdella hydraulikoneikolla.

Lisäksi saatavilla
Valosarja, Paineilmaliitäntä, Säätöjalat, Pitkä nousulevy, Yliajoramppi, ERIKOISMALLIT

UC 4000 S pyöräsuuntaukseen
Pyöränsuuntaukseen kehitetty erikoisversio, jossa on tarvittavat pitkät takaliukulevyt ja täytelevyt integroituna.

UC 4000 TANDEM ajoneuvon ja peräkärryn nostoon
UC TANDEMilla nostat ajoneuvon ja peräkärryn samanaikaisesti. Nostin koostuu kahdesta peräkkäin asennetusta UC 4000 nostimesta, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. UC 4000 TANDEM K on kehitetty erityisesti katsastuskäyttöön. Nostimen mitat ja varusteet saat tarpeesi mukaan.

 

Referenssejä: